Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
Primijenjena psihologija: Posjeta JU Zavodu "Komanski most"

Studenti studijskog programa Primjenjena psihologija - Univerzitet Donja Gorica, zajedno sa prof. Vesnom Milović i saradnicom Hakile Resulbegoviq posjetili su JU Zavod "Komanski most".

Ovom prilikom stiudenti su zajedno sa stručnim radnicima ustanove obišli paviljone u kojima korisnici borave, dnevne boravke gdje se realizuju radno-okupacione aktivnosti, salu za fizioterapiju, radionicu, senzornu sobu kao i prelaznu jedinicu u kojoj se vrši priprema korisnika koji su uključeni u Projekat ,,Institucionalna transformacija JU Zavod Komanski most - razvoj usluge stanovanje uz podršku".

Studenti su kroz sam obilazak i komunikaciju sa stručnim radnicima bliže upoznati sa svim aktivnostima koje se realizuju unutar ustanove, te su samim tim imali priliku da dobiju odgovore na sva pitanja i nedoumice koje su imali, počev od pitanja vezanih za sam prijem korisnika u našu ustanovu, komunikacije i umreženosti sa ostalim institucijama, do samog načina života i ritma dana koji se svakodnevno sprovodi.

Cijela posjeta je praćena dobrom energijom i zainteresovanošću studenata za rad institucije.