Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
IV OkTA Psihomaraton

I ove godine 31. marta i 01. i 02. aprila organizuje se IV OkTA Psihomaraton pod sloganom: Mogu da mogu. Više informacija u nastavku.

Na ovogodišnjem Psihomaratonu potražićemo odgovor na pitanje „Što ja zapravo mogu ?“

Pričaćemo o mogućnostima koje su suprotne zaglavljenosti, letargiji, uspavanosti, pasivnosti, uplašenosti ili rutini naše svakodnevice. Koliko mnogo sami možemo i šta nam je potrebno da bi osvijetlili svoje kapacitete. „Mogu da mogu“ poziva da damo impuls sebi i/ili drugima oko nas za bolje, za druge mogućnosti.

Psihomaraton 2023. počinje Otvaranjem 31. marta u prostorijama Fondacije Petrović Njegoš. Na Otvaranju imate priliku da čujete predavače koji će govoriti o mudrosti, miru, slobodi i ljepoti života. Ponudiće alate i vještine, i zajedno sa publikom istražiti potencijale u nama i mogućnosti oko nas.

 

19-21:30h Radionice:

Ljepota postojanja: Magija sadašnjeg trenutka - Milica Ilić Bosković, psihološkinja i CTA psihoterapeutkinja

U miru je snaga - Ana Jaredić, psihološkinja i psihoterapeutkinja

Eho slobode - Svetlana Jovetić Koprivica, TA edukantkinja

Mudrost srca - Žarko Ivanović, psiholog i psihoterapeut

 

21:30h Koktel

Ulaz je slobodan uz obaveznu prijavu putem sajta (link: http://www.oktacentar.me/psihomaraton2023.html?fbclid=PAAaZ42VuW1maCK9vkXddAVXb5K_CeOL4kLlm0EzgQcqN8VvJmbaZk-fpFwo0)

Prijave su otvorene do 20.03.

Broj mjesta je ograničen kako bi obezbijedili udobnost i ugodnost.

Prijatelji Psihomaratona: Fondacija Petrović Njegoš, Coinis, Hotel Bojatours, Engaging space 201, Underhill fest, vode Suza i Rada.