Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
Poziv Multidisciplinarnog naučno-stručnog skupa sa međunarodnim učešćem Studenti u susret nauci – StES

Poštovane studentkinje i studenti, u prilogu je poziv Organizacionog odbora StES-a.

Pozdravljamo Vas u ime Organizacionog odbora sedamnaestog po redu Multidisciplinarnog naučno-stručnog skupa sa međunarodnim učešćem Studenti u susret nauci – StES, koji će biti održan na Univerzitetu u Banjoj Luci u periodu od 28. do 30. novembra 2024. godine.

Pozivamo sve zainteresovane studente prvog, drugog i trećeg ciklusa studija, te mlade istraživače starosti do 30 godina da prijave svoj apstrakt ili rad i učestvuju na ovogodišnjem StES-u.

Ukoliko se odlučite da pišete apstrakt/rad, možete ih prijaviti isključivo elektronskim putem na stranici https://stes.unibl.org/prijava-rada/ https://stes.unibl.org/elektronska-prijava-rada/.

Apstrakte i radove biće moguće prijaviti:

• u okviru ranih prijava (od 2. jula do 20. avgusta), te
• u okviru kasnih prijava (od 21. avgusta do 15. septembra).


Iznose kotizacija možete vidjeti na www.stes.unibl.org ili u pozivnom pismu.
Isto tako, sve ostale informacije možete pročitati u pozivnom pismu i u uputstvima za pisanje apstrakta i rada koji se nalaze u prilogu mejla.

U kotizaciju su uključeni smještaj (2 noćenja u Banjoj Luci sa obrokom), gala večera, poklon dobrodošlice i objava rada u zborniku radova StES 2024, te certifikat o učešću na skupu.


Molim Vas da ovaj mejl i propratne dokumente proslijedite svojim studentima, mladim istraživačima i svim zainteresovanima.