Obavještenja

Osnovne studije
Primijenjena psihologija i Elektrotehnika i računarstvo (prva godina): Literatura i poglavlja za kolokvijum iz predmeta "Uvod u opštu psihologiju"

____________________

Poštovane koleginice i kolege,

 

Nadam se da ste svi dobro.

 

Ovim putem želimo iskoristiti priliku da vas informišemo o literaturi i poglavljima koja će se naći među pitanjima na predstojećem kolokvijumu, a iz predmeta Uvod u opštu psihologiju. 

Literatura: Uvod u psihologiju, autor Ljubomir Žiropađa. Knjiga je dostupna u skriptarnici Univerziteta, a možete je naručiti putem njihovog mejla: in.copy@udg.edu.me .

Poglavlja koja je potrebno spremiti za kolokvijum: šest poglavlja, a ona su:

1. Predmet, grane i metode psihologije,

2. Organske osnove psihičkog života,

4. Učenje,

5. Pameće i zaboravljanje,

6. Mišljenje,

7. Inteleligencija.

 (znači: bez 3. poglavlja - bez Opažanja)

**Ljubazni podsjetnik za studente koji su u radnom odnosu i sportskom režimu:

Želimo vas podsjetiti da, prema Pravilniku, kriterijum za izlazak na kolokvijum i kasnije završni ispit podrazumijeva prisustvovanje najmanje jednom predavanju ili održavanje konsultacija sa saradnicom predmeta, Sarom Borančić. Ove obaveze je potrebno ispuniti dva puta – jednom prije kolokvijuma, a drugi put prije završnog ispita. Konsultacije se zakazuju putem mejla i mogu se održati online ili uživo, u zavisnosti od vaših potreba.

Studenti koji su u radnom i sportskom režimu, bez ovog uslova, neće imati pravo polaganja kolokvijuma i ispita u redovnom roku.

Ukoliko se jave pitanja ili nedoumice možete se obratiti na mejl koordinatorki Sari. 

 

Pozdrav!