Novosti sa fakulteta

2
Apr
'20
ODGAĐANJE UPLATE 3. RATE ŠKOLARINE
Zbog situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 virusa, Rektorski kolegijum je na elektronskoj sjednici donio odluku da odgodi rok za uplatu treće rate školarine, i to do 1. juna. Čuvajte se i poštujte preporuke IJZ! Držimo se na distanci danas kako bismo se jače zagrlili sjutra!
Saznajte više
3
Apr
'20
STRANI JEZICI NA UDG-u
Obavještavaju se studenti da potrebne nastavne materijale za samostalno učenje stranih jezika mogu preuzeti sa sajta Centra za strane jezike https://www.udg.edu.me/cfl/. Materijali će se objavljivati sedmično. Za sva pitanja, možete se obratiti predavačima putem mejla ili pisati na cfl@udg.edu.me, a na isti način možete zakazati konsultacije.
Saznajte više
10
Apr
'20
Takmičenje "Ideje i karakter" u uslovima COVID-19
Takmičenje u okviru projekta „Ideje i karakter“ biće održano shodno unaprijed definisanim rokovima: krajem aprila, a datumi takmičenja na nivou godina su sljedeći:
Saznajte više
12
Apr
'20
PODRŽIMO KOLEGE: Osnovan Psiho Aktiv!
Nudimo riječi kao supstance koje aktiviraju vašu psihu!
Saznajte više
25
Apr
'20
Projekat "Ideje i karakter" - konsultacije III godina
Poštovane koleginice i kolege, shodno informaciji koju ste dobili, konsultacije za III godinu će biti održane sjutra, 26.4. sa početkom u 14:00h. U prilogu možete naći raspored konsultacija po grupama. Neke grupe još uvijek nijesu poslale III izvještaj; a neke od njih koje jesu su ga poslale bez Skype ID-â. Ukoliko iste na pošalju svoje Skype ID-e blagovremeno za sjutra, biće diskvalifikovane. Podatke je potrebno poslati na mail: boj...
Saznajte više
27
Apr
'20
Takmičenje u okviru projekta „Ideje i karakter“
Takmičenje u okviru projekta „Ideje i karakter“ biće održano shodno unaprijed definisanim rokovima. Zarad podsjećanja, u nastavku su rokovi za predaju projekta. I godina: rok za slanje materijala je utorak, 28.04.2020. god do 23.59 časova; II godina: rok za slanje materijala je srijeda, 29.04.2020. god do 23.59 časova; III godina: rok za slanje materijala je četvrtak, 30.04.2020. god do 23.59 časova.
Saznajte više
27
Apr
'20
Predaja projekta ,,Ideje i karakter"
Obavještavaju se studenti da je projekat potrebno poslati određenim kolegama i to na sledeće mejlove:
Saznajte više
29
Apr
'20
Poziv za sve studente i nastavnike sa smjera Matematika - Celebrating Women in Mathem...
Celebrating Women in Mathematics at University of Reading, 6th May, 11.30-13.15 (online event) (po nasem vremenu to je 12:30-14:15)
Saznajte više